SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Romstal


Catalog de oferte Romstal


zoom Arhiva cataloage de oferte Romstal

Romstal

Ultimile aparitii ale catalogului de oferte Romstal cat si "Oferta Lunii" le gasiti intotdeauna pe cago.

Romstal are peste 100 de reprezetante si peste 30 de filiale in Romania, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Republica Moldova, Rusia si Italia fiind cea mai mare companie importatoare si distribuitoare de :
echipamente destinate instalatiilor termo, hidro, klima si sanitare.
Echipamente electrice si corpuri de iluminat decorative.
ceramice gresie, faianta, colectii exclusiviste de obiecte sanitare.

Din grupul de firme Romstal mai fac parte companiile :
- City Garden(plante si arbusti de interior si exterior,pamant de flori ingrasaminte si fertilizanti, ghivece din plastic ceramica si materiale speciale,echipamente unelte si mobila de gradina, arhitectura peisagera si proiectare instalatii irigare).
- Valrom Industrie(lider in domeniul productiei de tevi din plastic, fitinguri, unitati de epurare ).
- Valplast Industrie (Materiale din plastic pentru canalizari, puturi de apa, camine de vizitare, capace si gratare din fonta).
- Central Service Instal (Punere in functiune, service, verificari tehnice periodice, intretinere, consultanta la echipamente termo hidro-sanitare si aer conditionat ).
- Belform (producator de cazi si cabine de hidromasaj din acril).

Servicii :
- Academia Romstal este un centru de instruire si perfectionare a angajatilor, partenerilor, sau a persoanelor doritoare de a se califica in meseria de instalator instalatii de incalzire centrala.
- Transport gratuit pentru produsele cu valoare mai mare de 1000 lei.La o valoare a cumparaturilor mai mica se percepe taxa de transport in functie de distanta pana la destinatie.