SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Avon


Catalog de oferte Avon
zoom Lista completa si harta cu magazine Avon (1 magazin)
zoom Arhiva cataloage de oferte Avon

Avon

In cataloagele si brosurile Avon gasesti promotii la parfumuri, cosmetice si cadouri pentru orice ocazie

Avon este o companie de produse cosmetice din sistemul de vanzari directe, fiind una dintre cele mai mari astfel de companii la nivel global, activand in prezent in peste 100 de tari, prin intermediul a aproximativ 6 milioane de reprezentanti. Fondata in 1886 de comis-voiajorul american David McConnell (care, pentru a vinde cu mai mult succes, oferea adesea clientelor sale cate o sticluta de parfum), compania a aparut pe piata romanesca in anul 1997. De atunci, Avon Romania a crescut continuu, devenind in 2002 liderul pe piata cosmeticelor din Romania. In cei mai bine de 15 ani de existenta, compania a adunat peste 140.000 de reprezentanti, care au determinat 8 din 10 romance sa testeze produsele companiei, folosind un catalog Avon.

Valorile si principiile Avon
Compania se ghideaza dupa cinci valori de temelie: credinta in misiunea Avon, increderea acordata reprezentantilor sai, respectul, integritatea acestora (standarde etice inalte) si nu in ultimul rand, modestia. Principiile Avon presupun: oferirea posibilitatii unui castig suplimentar tuturor persoanelor, oferirea de produse de cea mai buna calitate si de servicii eficiente si prietenoase, recunoasterea importantei angajatilor si a reprezentantilor in realizarea obiectivelor companiei, impartasirea beneficiilor cu cei din jur, mentinerea si pretuirea spiritului prietenos al companiei Avon, precum si preocuparea continua pentru bunastarea societatii si a mediului inconjurator, prin programele si campaniile sociale desfasurate, despre care puteti afla mai multe in brosura Avon.

Gama de produse Avon
De-a lungul timpului, compania si-a diversificat continuu gama de produse, venind mereu cu articole noi si inovatoare in cadrul gamelor sale. Clientii Avon pot alege din numeroase game de produse pentru ingrijirea tenului (creme, solutii, geluri de curatare, masti de fata etc.), machiaj, ingrijirea corpului (sapunuri si geluri de dus, creme si spray-uri de corp, lotiuni-tratament pentru diverse tipuri de probleme, articole pentru manichiura si pedichiura etc.), ingrijirea parului (sampoane, balsamuri si tratamente diverse, o gama de vopsea de par, o gama de perii si articole pentru coafat), ingrijire SPA pentru ten si corp, o gama larga de parfumuri, produse pentru barbati sau produse pentru copii. In plus, oferta Avon cuprinde chiar si o gama destul de diversa de articole fashion (bijuterii si accesorii, genti si posete, portofele, esarfe, fulare, ochelari de soare etc.) si o gama de produse pentru casa. Colectiile (mai ales cele de articole fashion si de produse pentru casa) sunt mereu adaptate perioadei curente a anului, existand astfel articole speciale pentru sarbatori si evenimente cum ar fi Craciunul, Ziua femeii, instalarea anotimpului estival. Pentru a vedea intreaga oferta curenta, consultati catalogul Avon al momentului.

Catalogul Avon
Sistemul de vanzari folosit de companie presupune existenta unui catalog de produse, unde clientii sa poata gasi detaliile si variatiile produselor propuse. In prezent, catalogul Avon apare mai des de lunar (fiecare campanie are propria sa brosura Avon, iar un an are mai multe campanii) si prezinta clientilor cele mai bune oferte si promotii ale momentului pentru toate gamele si produsele puse la vanzare de companie. Pe langa continua diversificare a gamelor, catalogul propunand mereu o selectie diferita de articole in cadrul anumitor game (in special cea de articole fashion), Avon propune si cataloage tematice in momentele speciale ale anului, axate pe oferirea posibilitatii achizitiei cadourilor potrivite in functie de nevoile, dorintele si bugetul fiecarui client. Pentru a va convinge de diversitatea gamei si nivelul avantajos al preturilor, rasfoiti acum catalogul Avon actual.