SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Diego


Catalog de oferte Diego


Diego - Oferte Aprilie | 01 Aprilie - 30 Aprilie

Diego - Oferte Aprilie
01 Aprilie - 30 Aprilie


zoom Lista completa si harta cu magazine Diego (1 magazin)
zoom Arhiva cataloage de oferte Diego

Diego

Renovare, innoire? Merita sa incepeti lucrarile cu ajutorul catalogului de oferte Diego

Diego este o retea internationala de magazine din sfera comertului cu podele laminate, covoare, pardoseli PVC, perdele si accesorii. Compania si-a inceput activitatea in 1992 cu comert cu amanuntul si furnizarea de covoare si mochete pentru expozitii, iar dupa scurt timp si-a extins activitatea cu aprovizionarea continua a micilor comercianti din provincie. Serviciile Diego de comert cu ridicata au pus bazele retelei de magazine in sistem de franciza, incepand din anul 1995, in prezent lantul ajungand la peste 130 de magazine in Romania, Ungaria si Slovacia. Scopul esential al retelei de magazine proprii si in franciza este ca clientii sa aiba la dispozitie in orice parte a tarii sortimentul de marfuri Diego, la acelasi nivel de preturi si cu aceeasi deservire de inalt nivel.

Gama de produse Diego
Oferta Diego are la baza patru grupe de produse de baza: covoare (clasice, moderne sau pentru copii), mochete (pentru uz comercial sau rezidential, iarba artificiala), pardoseli PVC (cu diverse modele: de lemn, de piatra si gresie, podele design, pardosele speciale si pentru uz comercial) si podele laminate (numeroase game in stiluri diferite, din materiale si la grosimi diferite, pentru toate gusturile si bugetele). Toate produsele propuse de companie sunt de calitate superioara si la un pret convenabil, gamele fiind foarte diversificate. Astfel, clientii (fie ei oersoane fizice, fie intreprinzatori in dezvoltarea unei afaceri) pot alege acele articole pe gusturile lor si in functie de nevoile si bugetul lor din intreaga oferta Diego. Pentru a consulta gamele de produse propuse in prezent si a vedea care sunt preturile actuale ale articolelor de care aveti nevoie, consultati acum catalogul Diego al momentului.
Pentru a satisface cerintele crescande ale clientilor sai, in 2005, prin introducerea grupei de produse perdele, Dego a creat posibilitatea transformarii dintr-un lant de magazine specializate in pardoseli intr-unul specializat in decoratiuni interioare. Pe langa perdele, in oferta Diego si-au facut aparitia treptat fete de masa, covoare de baie, paturi, perne si prosoape si numeroase game de tapet. Daca sunteti interesati de un astfel de produs, consultati catalogul Diego actual pentru a vedea care sunt ofertele si promotiile momentului sau rasfoiti numeroasele cataloage Diego de tapet.

Serviciile propuse de Diego
Pe langa paleta larga de produse si preturile avantajoase, magazinele Diego pun la dispozitia clientilor o echipa de specialisti si servicii pentru a ajuta la reinnoirea comoda si rapida a locuintei. Printre serviciile propuse de companie se numara: taierea gratuita a produselor, surfilare traverse si mochete, transport la domiciliu la pret promotional, recomandari de profesionisti pentru instalare, consiliere si solutii de finantare (credite de consum prin intermediul unui partener de creditare). Pe langa acestea, Diego ofera si un program de fidelitate cu acces simplu si gratuit, prin intermediul caruia clientii fideli pot beneficia de promotii si reduceri speciale (suplimentare fata de oferta Diego obisnuita), precum si numeroase avantaje si servicii exclusive pentru posesorii de card. Pentru mai multe informatii, consultati catalogul Diego sau solicitati lamuriri in cel mai apropiat magazin al companiei.

Catalogul Diego
Pentru a-si familiariza clientii cu ofertele actuale, Diego publica in mod constant diverse cataloage de produse si oferte. Pe langa cataloagele sezoniere, care prezinta cele mai noi si moderne colectii, pentru toate stilurile si exigentele, insa la pret accesibil, Diego pune la dispozitia clientilor si numeroase cataloage tematice de tapet si de covoare, pentru a facilita procesul de luare a unei decizii bine informate. Pentru a va convinge si a va informa in privinta preturilor practicate, rasfoiti acum catalogul Diego actual.