SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Profi


Catalog de oferte Profi


zoom Arhiva cataloage de oferte Profi

Profi

Catalogul de oferte Profi, cu cele mai noi promotii

Profi este un lant de magazine de discount si de cartier, fondat in Belgia in 1979. Ca urmare a achizitiei facute la sfarsitul anului 2009, lantul romanesc de magazine este detinut de fondul polonez Polish Enterprise Fund VI, administrat de grupul Enterprise Investors, sub care a cunoscut o extindere masiva. Astfel, acesta numara 212 magazine in 2013 si planuieste o expansiune la fel de agresiva si pentru anul 2014 (deschiderea a 300 de unitati).

Aproximativ 200.000 de clienti calca zilnic pragul magazinelor Profi pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea, multe dintre ele la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata. Lantul de magazine incurajeaza productia locala, aproximativ 80% din sortimentatia oferita fiind produsa in Romania si combinand produse de calitate si promotii atragatoare, prospetime si accesibilitate in imediata proximitate clientilor.

Gama de produse Profi, vizibila in catalogul de oferte
Sortimentul de produse comercializate in magazinele Profi este divers si include:
- produse alimentare de larg consum, preponderente in magazinele Profi: fructe si legume, carne proaspata, produse de panificatie (paine si specialitati, prajituri), branzeturi si lactate, faina, zahar, ulei, orez, malai, otet, conserve si alimente congelate (legume, carne si peste), paste, cafea, ceai, dulciuri, bauturi (bauturi alcoolice, bauturi carbogazoase si necarbogazoase, bauturi energizante) etc.
- produse nealimentare: articole de menaj, detergenti si balsamuri, produse cosmetice, produse pentru intretinerea casei si o gama restransa de confectii si incaltaminte.

Consultati acum oferta Profi, pentru a va pune la curent cu promotiile de care puteti beneficia in prezent si cu tipul de produse care fac obiectul ofertelor speciale saptamanale.

Marcile propuse de magazinele Profi
Printre brandurile nationale pe care clientii le pot regasi pe rafturile magazinelor Profi si frecvent in catalogul Profi de oferte, se numara: Danone, Milli, Zuzu, Napolact, Milka, Bonduelle, Knorr, Dorna, Borsec, Coca-Cola, Pepsi, Cappy, Tymbark, Ursus, Amicii, Nirvana etc. Insa succesul magazinelor Profi se datoreaza intr-o masura considerabila si numarului din ce in ce mai mare de branduri proprii care tind sa se apropie de 20% din totalul produselor. Acestea ofera produse romanesti si de import, la calitatea marcilor mari insa un pret mult mai avantajos, asa cum se poate observa in fiecare revista de oferte Profi. Printre marcile proprii Profi se numara: Proxi (gama de produse de calitate comparabila cu cea a brandurilor nationale, insa la cele mai mici preturi si mereu in proximitate), VitalGrana (cereale pentru micul dejun si produse de panificatie), Gradina Bunicii (legume congelate si in conserve), Eisler (orez, legume si fructe proaspete), O&O (oua proaspete), Docini (prajituri si dulciuri), Kook (condimente), Juicy (bauturi carbogazoase), Milton (ice tea), Volta (bautura energizanta), Camino (cafea instant), Lowie (produse din hartie si balsamuri), Cassa (folii alimentare, pungi si bureti), Happy (hrana pentru animale) etc. Rasfoiti acum catalogul Profi pentru a va pune la curent cu ofertele curente pentru produsele superioare propuse de marcile proprii Profi.

Programul de Fidelitate Profi
Pentru a-si recompensa cat mai bine clientii fideli, compania a creat un program de fidelitate prin care acestia sa poata beneficia de cele mai bune oferte. Astfel, clientii fideli pot cumula pe cardul lor de fidelitate puncte la cumparaturi, puncte pe care le pot valorifica la cumparaturile viitoare. Pentru mai multe detalii, consultati catalogul Profi sau cereti informatii in magazine.

Catalogul de oferte Profi
Pentru a veni in intampinarea si ajutorul clientilor sai, Profi le pune acestora la dispozitie un catalog de oferte editat saptamanal. Astfel, revista Profi prezinta o gama de produse la preturi competitive, ce fac obiectul unor promotii sau oferte speciale in prezent. Produsele prezente in oferta Profi pot fi gasite in oricare dintre magazinele Profi din toata tara.