SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Deichmann


Catalog de oferte Deichmann


zoom Arhiva cataloage de oferte Deichmann

Deichmann
Cu o retea de 3325 de magazine deschise in 23 de tari si peste 35000 de angajati compania Deichmann este unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte.

Cataloagele de oferte Deichmann prezinta promotii la articole de incaltaminte si accesorii precum genti, fulare, caciuli, manusi, portofele, ciorapi,produse de ingrijire si curatare incaltaminte .
Departamentul de cercetare din cadrul Deichmann prin observatorii prezenti la diverse targuri si prezentari de moda, mentine colectiile si in general gama de incaltaminte pentru barbati, femei si copii in trendul modei.
Prin testarea repetata in centre independente specializate Deichmann asigura clientii de calitatea ridicata si rezistenta produselor de incaltaminte vindute in magazine. De asemenea Deichmann vegheaza la respectarea normelor de mediu cat si respectarea normelor privind substantele toxice ce se pot gasi in incaltaminte.

Peste 50 de marci de incaltaminte (Adidas, Borelli, Catwalk, Fila, Graceland, Puma, Reebok) sunt comercializate in cadrul magazinelor Deichmann, in catalogul de oferte gasiti prezentarile celor mai noi tendinte din domeniul marochinariei.

Pe cago pe langa cataloagele de oferte puteti gasi si " Shoe Fashion " o revista de lifestyle si moda editata de Deichmann .