SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte La-Doi-Pasi


Catalog de oferte La-Doi-Pasi
zoom Lista completa si harta cu magazine La-Doi-Pasi (1 magazin)
zoom Arhiva cataloage de oferte La-Doi-Pasi

La-Doi-Pasi

Catalogul de oferte pentru magazinele LaDoiPasi

LaDoiPasi este un lant de magazine rezultat din reunirea mai multor proprietari independenti, utilizand sistemul de franciza si apartinand brandului Metro. In prezent, exista peste 600 magazine LaDoiPasi in toata tara, atat in mediul urban, cat si in cel rural. Sistemul de franciza La Doi Pasi imbina punctele forte ale comertului traditional (apropierea dintre proprietar si client) cu avantajele comertului modern (imagine unitara, organizare moderna a magazinului, marketing si promovare, sortiment de produse optimizat, instruire pentru angajati, sprijin si consultanta). In fiecare magazin personalul prietenos, amabil si bine instruit sta la dispozitia clientilor cu informatii, sugestii si recomandari, tratandu-i cu profesionalism, astfel incat experienta cumparaturilor sa fie cat mai satisfacatoare si clientii sa plece intotdeauna din magazinele LaDoiPasi cu zambetul pe buze.

Gama de produse propuse, ilustrata prin fiecare catalog de oferte LaDoiPasi
Magazinele LaDoiPasi ofera o gama larga de produse alimentare si de uz casnic, pentru toate nevoile de zi cu zi, oferta fiind imbunatatia in mod constant pentru satisfactia deplina a clientilor. Sortimentul propus cuprinde peste 1500 de produse la preturi foarte bune si calitate ridicata, oferta LaDoiPasi fiind foarta bogata in produse proaspete (lactate si branzeturi, legume si fructe, preparate din carne), cu a caror calitate brandul se mandreste si care pot fi gasite in fiecare catalog de oferte LaDoiPasi, facand constant obiectul promotiilor si ofertelor speciale.
Pe langa produsele proaspete, magazinele LaDoiPasi ofera o gama completa si diversificata a celor mai cautate si mai accesibile produse, cum ar fi bauturi racoritoare, conserve, dulciuri, cafea si alcool, dar si produse nonalimentare (detergenti, cosmetice). Astfel, compania propune un sortiment complet, alcatuit din produse de calitate la preturi convenabile, asa cum puteti vedea rasfoind catalogul LaDoiPasi.

Marcile propuse de magazinele LaDoiPasi
Magazinele LaDoiPasi propun numeroase game de produse ce apartin unor marci nationale foarte cunoscute, precum si game de produse de serie mica, asigurand astfel varietatea articolelor. Pe langa oferta de produse propuse de marcile nationale, magazinele companiei propun ca alternativa si game de produse marca-proprie, ce ofera clientilor un raport calitate-pret mult mai bun decat marcile mari. Astfel, in cadrul lantului de magazine LaDoiPasi clientii pot regasi marcile proprii apartinand brandului Metro: Aro (sortiment extrem de bogat de articole alimentare si nealimentare la preturi foarte accesibile), Fine Food si Fine Dreaming (marci de produse alimentare si ingrijire personala si uz casnic ce ofera combinatia perfecta de inalta calitate si preturi competitive). Cautati acum produsele marca proprie in catalogul LaDoiPasi actual si convingeti-va de alegerile bune pe care le puteti face optand pentru acestea analizand promotiile si ofertele speciale propuse.

Catalogul LaDoiPasi
Pentru a facilita interactiunea clientilor cu gamele de produse ce beneficiaza in mod curent de oferte si promotii, LaDoiPasi lanseaza de doua ori pe luna un catalog de oferte. Astfel, clientii pot lua cunostinta de cele mai noi oferte si promotii de care pot beneficia in magazinele LaDoiPasi, fie pentru produse alimentare, fie pentru produse nealimentare, fie pentru marci nationale, fie pentru marci proprii grupului. Rasfoiti acum revista LaDoiPasi pentru a afla de ce oferte si promotii puteti beneficia actualmente in magazinele companiei.