SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Lidl


Catalog de oferte Lidl


Lidl - Cu totii la plaja | 24 Iunie - 30 Iunie

Lidl - Cu totii la plaja
24 Iunie - 30 Iunie
Lidl - Surprizele verii | 29 Mai - 29 Iunie

Lidl - Surprizele verii
29 Mai - 29 Iunie


zoom Lista completa si harta cu magazine Lidl (3 magazine)
zoom Arhiva cataloage de oferte Lidl

Lidl

Catalogul Lidl contine ultimele oferte si promotii.


Te asteptam pe cago.ro cu cel mai nou catalog de oferte LIDL.

Istoria Lidl incepe in Germania in anii '30, odata cu infiintarea companiei Lidl & Schwarz, prin comercializarea de produse alimentare in regim en gros. Originea magazinelor Lidl se afla in Germania. Ludwigshafen este locul unde in anul 1973 se deschide primul magazin. Extinderii pe intreg teritoriul Germaniei pe parcursul anilor '80 ii urmeaza in anii '90 expansiunea internationala. Lidl dispune astazi de magazine in mai toate tarile europene si este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de tip discount din Europa. Cucerirea de noi piete, in care sa le oferim clientilor nostri calitate maxima la cele mai avantajoase preturi, va ramane si in viitor obiectivul LIDL cel mai important.

Cele mai bune oferte pe care le are lantul de magazine le puteti gasi intotdeauna in cel mai nou catalog Lidl de pe site-ul cago.ro.

Modalitati de plata
In toate magazinele Lidl aveti posibilitatea de a plati in numerar sau cu cardul dumneavoastra. Avantajul e ca in acest mod puteti achita chiar si valori ridicate, fara a trebui sa purtati la dumneavoastra suma respectiva in numerar.

Produse proaspete
De la productie pana la vanzare, in toate magazinele noastre avem grija ca marfurile pe care le gasiti pe rafturi sa fie proaspete si de cea mai buna calitate. Va garantam acest lucru!

Timp redus de asteptare la casa
Va oferim vaste servicii care va usureaza cumparaturile si va permit sa economisiti mult timp - de la numarul suficient de case deschise pana la personalul nostru bine instruit, mereu la dispozitia dumneavoastra.

Catalog de oferte LIDL
In fiecare saptamana vei gasi in magazine cel mai nou catalog LIDL, cu preturi speciale la o multime de produse cautate.

Amabilitate si promptitudine
Nimic nu este mai important pentru noi decat un client multumit. Fiecare client care a trecut cu placere pe la noi si care revine cu placere, garanteaza viitorul Lidl.Angajatii nostri sunt intotdeauna prietenosi, rafturile sunt mereu pline, iar magazinele noastre sunt mari, ordonate si curate, astfel incat e o placere sa ramaimai mult la cumparaturi.

Program de functionare
Aproape toate magazinele noastre au un program de functionare prelungit. Puteti face cumparaturi la noi de luni pana sambata intre 8-21 si duminica intre 9 - 17. Va asteptam!

Lidl iese in evidenta in special prin temele pe care le abordeaza saptamanal, prezente si in catalogul de oferte: Saptamana Americana, Saptamana Curateniei, Dimineata de vis, Saptamana Auto, Valentine's Day, Saptamana modei si multe altele.

Marcile proprii LIDL:
- Ballino (inghetata);
- Baroni (mezeluri);
- Cien - marca proprie Lidl - (Sampon, gel de par, fixativ, deodorant, sampon pentru igiena intima, sapun lichid, crema de maini);
- Combino (paste, spaghetti, tagliatelle, penne, farfalle, fusilli si diverse sosuri);
- W5 (gama completa de produse pentru curatenie);
- Milbona(lapte si produse lactate);
- Pikok(cremwusti, carnati, semopreparate);
- Vitafit (Sucuri naturale cu 100% continut de fructe);
- Sudenlly (parfum cu miresme de citrice si flori);
- Sir Edward Tea (ceaiuri cu diverse arome);
- Pilos (lapte, unt, iaurt, smantana, frisca);

O parte din aceste produse se gasesc in catalogul LIDL.