SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Ambient


Catalog de oferte Ambient


zoom Arhiva cataloage de oferte Ambient

Ambient

Ambient

Magazin materiale de constructii amenajari si finisaje interioare, infiintat in anul 1993 cu capital integral romanesc. La nivel national sunt 14 magazine Ambient ,cu o oferta de peste 40000 de produse .

Catalogul de oferte Ambient apare o data pe luna

Ambient este singura companie din domeniul vanzarii de materiale de constructi si bricolaj ce ofera un program complex numit Ambient Total, program ce ofera familiilor sau firmelor ce doresc sa construiasca sau sa renoveze, un agent dedicat, consultanta, discounturi, recomandari de meseriasi si solutii tehnice adecvate pe toata durata proiectului .

Servicii oferite in magazinele Ambient:


- Design ceramica - Calcul necesar materiale si pret total materiale, solutii tehnice in functie de destinatia spatiului respectiv cu schite pentru meseriasi si previzualizare 3D .
- Service Ambient este autorizat ISCIR si ofera urmatoarele servicii :VTP(verificari tehnice periodice), service in garantie si post-garantie, reparatii cu piese originale si montaj aer conditionat.
- Inchiriere scule si utilaje - Orice client ocazional poate inchiria scule si utilaje din magazinele Ambient .Pentru clientii contractuali sau cei din programul Ambient total se ofera discounturi si preturi speciale .Tarifele sunt diferentiate pe durata inchirierii (ora, zi, saptamana sau luna ).sunt disponible la inchiriat scule pentru gaurire si insurubare, pentru prelucrarea lemnului, debitare si slefuire, pentru prelucrarea betonului, echipamente pentru instalatii si sudura, echipamente pentru vopsit, scari ai schele, echipamente pentru curatare O lista completa si detalii puteti gasi in catalogul special de inchirieri scule si utilaje.
- Proiectare curte si gradina - servicii complete de la proiectarea si vizualizarea 3D, consultanta de specialitate in amenajare, pana la ajutor in gasirea executantului si necesarul de plante si diverse materiale pentru proiect.
- Colorare vopsea - Proces computerizat ce asigura nuante diversificate.Se pot colora vopseluri lavabile, siliconice, silicatice sau tencuieli decorative acrilice, siliconice si silicatice
- Transport gratuit - Pe o raza de 25 km in jurul magazinului in functie de cantitatea si valoarea produselor cumparate.
- Confectionare perdele - Raionul specializat croieste si coase la dimensiunile specificate de client perdelele cumparate din magazin.
- Spatiu joaca copii - Ambient pune gratis la dispozitia clientilor un spatiu de joaca pentru copii. In aceste locuri de joaca se pot organiza si carnavaluri, workshopuri si concursuri .
- Snack-bar si Casa cu Bunatati - Sandwich-uri, sucuri, dulciuri si preparate calde.
- Rate si credite - Diverse servicii financiare prin Cetelem si Garanti Bank.
Catalogul de oferte Ambient informeaza clientii despre oferte speciale ,campanii promotionale si concursuri sau tombole ce au loc in cadrul magazinului .