SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Penny-Market


Catalog de oferte Penny-Market
zoom Lista completa si harta cu magazine Penny-Market (1 magazin)
zoom Arhiva cataloage de oferte Penny-Market

Penny-Market

Cataloagele de oferte Penny Market contin oferte si promotii saptamanale.


Penny Market impreuna cu Billa si Penny Market XXL fac parte din grupul international REWE. La nivel national incepand din anul 2005 si pana in prezent au fost deschise peste 127 magazine Penny Market .

Cu o oferta de peste 1500 de articole alimentare, bauturi, conserve, detergenti, legume si fructe, produse congelate, sau produse non-food magazinele Penny asigura toate nevoile clientilor. Mai mult de atat, in catalogul de oferte care apare saptamanal, clientii se pot bucura de cele mai bune preturi pentru anumite produse.

Marci proprii Penny Market :

- Lactate si branzeturi - in sortimentul variat de produse pe baza de lapte se regasesc marcile Campus, Elite, Lindenhof, Boni, Coliba ciobanasului, Almtaler, Laptina si Line.
- Alimente de baza - Marcile Gustilla, iSughiotti, San Fabio, Fior di pasta, Ortomio, Merry, Nuxee, Gradina cu soare, Mike Mitchell's, Top apetit va ofera produse ce fac parte din alimentele de baza precum faina ,zaharul uleiul,pastele fainoase si conservele. Acestea sunt cel mai des intalnite in catalog.
- Ingrijire bebelusi - Produsele Bebelino si Baby Time ce sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.
- Bauturi racoritoare - Penny Market ofera o gama bogata de bauturi non-alcoolice precum sucuri de fructe, bauturi carbogazoase, apa toate acestea comercializate sub urmatoarele marci proprii : Solfrutta, Fruit and friends, Wake up, Tip til, Vibe energy drink, Caribe.
- Dulciuri si snacksuri - Din sortimentul Penny fac parte urmatoarele produse bomboane, ciocolata, biscuiti, covrigei comercializate sub brandurile Crip-crop, Van d'Or, Derby, La Buona Pasticceria, Boccino, Dolce momento, Bravo, Salty, Covo, Choco'la, Olivers, Nelly's, Crox, Akela, Sweet gold.
- Alimente congelate - O bogata gama de produse congelate precum inghetata, foi de placinta si produse din carne, peste si legume congelate sunt oferite sub urmatoarele marci Penny Market :Gran mare, Rios, Casa gustului, Amalia.
- Mancare pentru animale - Gamele de produse Molli si Morszi acopera nevoile animalelor de companie .
- Mezeluri si carne - Prin marcile Mesterul macelar, Karat, Casa gustului, Hanul boieresc sau Pui-pui pui Penny Market va ofera o gama variata de mezeluri de calitate la un pret atractiv.
- Bauturi calde - Placerea unei cesti de cafea va este oferita prin intermediul marcii Casablanca iar marca Mayfair va ofera o sortiment variat de ceaiuri.
- Cosmetice si produse de ingrijire si igiena - In magazinele Penny Marget gasiti toate produsele necesare igienei precum pasta de dinti, sapun, sampon etc toate sub marcile :Gran finale, Linea, All dent, Yanao body, Aurate, Fancy, Joy, Inea.
- Detergenti si produse de curatat - Prin marcile Netty si Ciao Penny va pune la dispozitie produse destinate intretinerii casei precum solutii de curatat geamurile, detergenti, paste si agenti de curatare. Cautati produsele in catalog, acolo vor aparea promotiile si reducerile de preturi.

Garantiile Penny Market

  • Garantia calitatii - In baza bonului de casa poti schimba un produs, in termen de 30 zile ,daca esti nemultumit de caltatea acestuia
  • Garantia rapiditatii - Daca nu sunt deschise toate casele de marcat si esti a cincea persoana la rand se va deschide imediat inca o casa si in plus primesti un voucher de 5 lei
  • Garantia celui mai mic pret - Daca cumperi in aceeasi zi un produs ,din alt magazin si acesta este mai ieftin decat un produs identic ce a aparut in pliantul de oferte Penny Market primesti un voucher de 5 lei
  • Garantia prospetimii - Daca gasesti la raft unul sau mai multe produse expirate primesti un voucher de 5 lei

Beneficiile folosirii cardului de fidelitate:
  • Reduceri de pret la diverse produse.
  • Preturi promotionale la produsele nou aparute.
  • Lunar tragere la sorti cu castiguri in vouchere de cumparaturi in valoare de 4000 ron
  • Anual de sarbatori tragere la sorti pentru Marele Premiu
Lista castigatorilor este publicata in catalogul de oferte Penny Market, iar castigatorii sunt anuntati telefonic.

Catalogul de oferte Penny Market este valabil cate o saptamana si in el se gasesc oferte promotionale in cantitati limitate, cu produse ce completeaza oferta de baza.