SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte JYSK


Catalog de oferte JYSK


JYSK - Sarbatorim impreuna 45 | 13 Aprilie - 12 Mai

JYSK - Sarbatorim impreuna 45
13 Aprilie - 12 Mai


zoom Lista completa si harta cu magazine JYSK (1 magazin)
zoom Arhiva cataloage de oferte JYSK

JYSK

Catalog de oferte JYSK, cu cele mai noi promotii la textile, lenjerii de pat, corturi, mobila si multe altele

JYSK este o companie daneza, care comercializeaza o gama larga de marfuri casnice si care propune clientilor sai produse de o calitate inalta la cel mai redus pret. In magazinele JYSK din Romania veti gasi tot ce va este necesar pentru viata de zi cu zi de la mobila pana la servetele, si toate acestea intr-un singur magazin.

De la JYSK va puteti achizitiona cele mai variate marfuri: textile, lenjerii de pat, plapumi, perne, fete de masa, corturi, saci de dormit, precum si mobila pentru locuinta si gradina, lampi, lumanari, servetele si multe alte lucruri utile. Cautati catalogul de oferte, pentru cele mai bune preturi la acestea.

Compania a fost fondata de catre intreprinzatorul danez LARS LARSEN, el provine dintr-o familie daneza simpla. in anul 1979, in scopul crearii unei retele vaste de magazine, acesta a deschis in Danemarca primul magazin JYSK. El a realizat acest lucru cu succes, iar mai tarziu aceasta idee a fost preluata de intreprinzatori din alte tari.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia si in limba daneza semnifica calitati cum ar fi simplitatea, onestitatea si constiinciozitatea.

JYSK este compania in care puteti avea incredere. In prezent magazinele JYSK activeaza in lumea intreaga: in Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Germania, Austria, Grenlanda, Islanda, Rusia, Ucraina, Georgia, Spania, Sua, numarul lor total depasind cifra de 1000.

Magazinele Jysk din tarile Baltice si din Balcani opereaza in conformitate cu acordurile de franciza.

Doar pe site-ul www.cago.ro poti gasi mereu cel mai nou catalog de oferte JYSK.