SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte Mobexpert


Catalog de oferte Mobexpert


zoom Arhiva cataloage de oferte Mobexpert

Mobexpert

Mobexpert "expertul tau in mobilier" iti prezinta cele mai noi trenduri in cataloagele sale de oferte

Mobexpert este un grup romanesc de mobilier, lider pe piata din Romania si clasat intre primele 12 companii europene din industria mobilei. Creata in 1993 de Dan Sucu, afacerea a inceput ca un magazin de vanzare mobilier de export in cadrul magazinului Unirea din Bucuresti. In prezent, reteaua Mobexpert numara 10 hipermagazine si 20 de magazie in tara, precum si 2 magazine in afara tarii (la Sofia si Belgrad), grupul detinand 9 fabrici proprii de mobila, 6 firme de import si 3 firme de servicii.

Misiunea companiei este de a face viata mai buna pentru fiecare client in parte si pentru aceasta, compania si magazinele sale se ghideaza dupa un set de principii din care enumaram: tratarea personalizata a fiecarui client, pasiunea, relatiile umane calitative, munca bine facuta, inovatia continua, leadership-ul, absenta birocratiei, respectarea promisiunilor, competitivitate si spirit de echipa.

Gama de produse, prezenta in fiecare catalog Mobexpert
Gama de mobilier si decoratiuni Mobexpert este foarte diversificata, continand articole in diverse stiluri, culori si din diverse materiale, pentru a se potrivi cat mai multor clienti. Incepand din anul 2007, aria de inspiratie si pietele de achizitie ale produselor s-au extins de la Europa, la Statele Unite si Asia, gamele incepand a se orienta mai mult catre serii mai mici si posibilitati de personalizare. Cu toate acestea, coloana vertebrala a colectiilor de mobila Mobexpert este, in continuare, alcatuita din produsele fabricate in Romania, colectiile innoindu-se contant: o treime din produse sunt in permanenta noi. La fiecare lansare de noi colectii, compania publica si un catalog de produse Mobexpert, pentru a prezenta clientilor noile game si oferte promotionale. In magazinele si in revista Mobexpert puteti gasi elemente de mobilier si articole de decoratiuni pentru fiecare camera a locuintei. Astfel, gamele propuse ofera mobilier pentru dormitor (paturi, noptiere, comode, dulapuri, fotolii, saltele, somiere), living (o gama diversificata de canapele, biblioteci, console, masute, etajere, comode, baruri etc.), dining (mese, scaune, bufete, vitrine, banchete), bucatarie (bucatarii complete, mese, scaune), camere de tineret, birouri, dar si mobilier pentru terasa si gradina (sezlonguri, umbrele si pavilioane, gratare etc.). Pe langa elementele de mobilier, Mobexpert propune clientilor numeroase articole pentru crearea ambientului si decoratiuni: corpuri de iluminat, covoare, tablouri, perdele si draperii, tapet, ceasuri si rame foto si numeroase altele. Pentru a vedea o parte din oferta actuala sau pentru a va inspira in decorarea spatiilor interioare sau exterioare, consultati acum catalogul de produse Mobexpert.

Gama de servicii propuse de Mobexpert
Spre a veni si mai bine in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor sai, Mobexpert a creat o paleta de servicii complementare gamelor sale de produse. Astfel, clientii pot beneficia de consiliere specializata, diverse modalitati de plata a cumparaturilor, achizitii in rate prin programul propriu si avantajos Mobexpert, transport si montaj pentru articolele achizitionate, servicii post-vanzare (service in garantie si post-garantie), serviciul de fidelitate Golden Club sau serviciul de cadouri prin Gift Cards.

Catalogul de oferte Mobexpert
Pentru a ajuta clientii sa se familiarizeze cu gamele de produse propuse, Mobexpert publica in mod constant cataloage de produse. Astfel, fiecare revista Mobexpert prezinta o selectie diferita de produse si oferte promotionale cu valabilitate limitata, in incercarea de a oferi clientilor produse la calitate ridicata si preturi avantajoase. Pe langa oferte si promotii, in catalogul Mobexpert clientii pot gasi numeroase idei de amenajari si decoratiuni, pentru a se inspira in amenajarea propriei locuinte. Pentru a va convinge si a va pune la curent cu oferta actuala, parcurgeti acum catalogul Mobexpert.