SUPERMARKETURI
ELECTRONICE
BRICOLAJ
HAINE, COSMETICE
DIVERSE

Navigare rapida:   Prima pagina > Catalog de oferte SensiBlu


Catalog de oferte SensiBlu
zoom Lista completa si harta cu magazine SensiBlu (1 magazin)
zoom Arhiva cataloage de oferte SensiBlu

SensiBlu

Catalog de oferte si revista Sensiblu

Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, fiind prezenta in toate orasele de peste 50.000 de locuitori. Infiintata in 1997, compania a introdus in Romania conceptul de farmacie deschisa dedicata sanatatii si frumusetii, ajungand in prezent lider de piata in retailul de produse farmaceutice, cu un lant ce numara peste 400 de farmacii.

Gama de produse Sensiblu

Farmaciile lantului Sensiblu sunt farmacii de dimensiuni mari, ce ofera clientilor o gama larga de produse. Acestia pot opta, in functie de nevoile, dorintele si bugetele lor, pentru produse farmaceutice si parafarmaceutice, dar si pentru o gama larga de produse cosmetice si dermatocosmetice (Sensiblu a fost prima farmacie romaneasca ce si-a creat propria marca de produse dermatocosmetice).

Fiecare gama ce face parte din oferta Sensiblu propune zeci sau sute de articole dintre care clientii pot alege, in functie de recomandari, toate gamele fiind reinnoite in mod constant cu cele mai noi articole pentru preventie, tratament sau ingrijire, asa cum se poate observa in fiecare revista Sensiblu. Pentru a va convinge, rasfoiti acum catalogul Sensiblu actual.

Serviciile propuse de companie

Cel mai mediatizat serviciu Sensiblu il reprezinta programul sau de fidelitate bazat pe carduri. Companie inovatoare, Sensiblu a fost prima care a introdus sistemul de fidelizare a clientilor in farmacii, fiind totodata si prima farmacie care a atras un milion de clienti fideli (carduri de fidelitate active). Programul de fidelitate ofera clientilor posibilitatea de a beneficia gratuit de un card cu ajutorul caruia pot avea parte de numeroase oferte speciale, promotii si discount-uri permanente prezente si in catalog.

Revista Sensiblu

Compania publica luna de luna Revista Blu, brosura ce doreste sa fie parte integranta din viata clientilor Sensiblu. In revista Sensiblu, clientii pot citi despre ultimele noutati in materie de medicamente, tratamente, cosmetice si dermatocosmetice disponibile in farmaciile companiei. Pe langa aceasta, brosura Sensiblu contine si un numar semnificativ de articole si discutii cu tematica medicala, de sanatate si stil de viata, ceea ce reintareste eforturile companiei de a-si duce la bun sfarsit misiunea asumata. Parcurgeti acum ultimul numar din catalogul Sensiblu pentru a va convinge si a va informa despre noi tratamente, cercetari si abordari in tratarea problemelor dvs. de sanatate.